ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ

Η Μαρίνα Λευκάδας βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Λευκάδας, κυριολεκτικά στην αγκαλιά της πόλης και ακριβώς δίπλα στο κεντρικό λιμάνι του νησιού.

Μέσα στα 70.000 τμ που αποτελούν την Μαρίνα, ο επισκέπτης θα συναντήσει ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών εγκαταστάσεων και υπηρεσιών όπως Γραφείο Υποδοχής (εντός του Πύργου Ελέγχου), γραφεία ενοικιάσεων σκαφών αναψυχής, ιατρείο, Λιμενική Αστυνομία, Πρατήριο Ανεφοδιασμού Καυσίμων, ξενοδοχείο, συνεδριακό κέντρο, καθαριστήριο, τουαλέτες και ντους κ.λπ.Εν μέσω του ειδυλλιακού τοπίου του τεχνητού νησιού, γεφυρών, καναλιού, προκυμαίας πλακόστρωτων και κήπων, δελεαστικών και σε πλήρη αρμονία με το τοπικό τοπίο και την αρχιτεκτονική της Λευκάδας, θα βρείτε ένα εμπορικό κέντρο με μία ποικιλία καταστημάτων που περιλαμβάνουν εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, καφετέριες δίνοντας σας την δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας ή ακόμα να απολαύσετε το γεύμα σας με την υπέροχη θέα των σκαφών και της πανέμορφης πόλης της Λευκάδας.

Επιπροσθέτως μπορείτε να απολαύσετε τις πολιτιστικές – καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο στην Λευκάδα, συμπεριλαμβανόμενων εκθέσεων και συναυλιών.

Η μαρίνα προσφέρει μεγάλη ποικιλία τεχνικών υπηρεσιών για το σκάφος σας. Υπάρχει χερσαίος χώρος εναπόθεσης για περίπου 280 σκαφών όπου η αυτοκινούμενη 70 τόνων ανυψωτική γερανογέφυρα καθώς και ο 60 τόνων γερανός μπορεί να ανελκύσει ή και να καθελκύσει το σκάφος σας στην θάλασσα. Επίσης, υπάρχει στέγαστρο σκαφών για αυτούς που επιθυμούν. Η μαρίνα μπορεί να προσφέρει οποιαδήποτε εργασία συντήρησης ή και επισκευής. Ο δύτης μας είναι διαθέσιμος να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία στα ύφαλα τους σκάφους.Η μαρίνα λειτουργεί όλο τον χρόνο. Τα σκάφη που προσεγγίζουν την μαρίνα, λαμβάνω οδηγίες μέσω του VHF, κανάλι 69, και υποδέχονται από το προσωπικό και πλωτό μέσο της Μαρίνας.Στο γραφείο υποδοχής, στον Πύργο Έλεγχου, διεκπεραιώνονται οι διαδικασίες κατάπλου και παρέχονται όλες οι πληροφορίες σχετικά με την παραμονή τους σκάφους στην μαρίνα.

ΚΥΡΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

620 θέσεις ελλιμενισμού

280 θέσεις διαχείμασης

Μέγιστο μήκος: 45m.

Μέγιστο βύθισμα: 4m.

Ηλεκτρικό Ρεύμα (220 / 380 V)

Πως να έρθετε