• Обновено
AMBF WC125S6EX9T-25 Спб. String Рана Избелени Памук ФДУ Медиуми 125 Micron, 2.5 Инчен Филтер Кол. 29.25 Инчен Должина, Полипропилен Јадро, Двојно Отворен крај Заптивка Тефлон О-Прстен/За?

AMBF WC125S6EX9T-25 Спб. String Рана Избелени Памук ФДУ Медиуми 125 Micron, 2.5 Инчен Филтер Кол. 29.25 Инчен Должина, Полипропилен

DEN 1965.60
Достапно за вашата нарачка

Залиха

Водечките-Edge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, висока-брзина, компјутерски контролирана машини за совршен тема проред.AMBF Стандард String Рана Филтер Кертриџ со Природен Памук Медиуми.Филтер Димензија : 2.5 Inc OD 9.875 Инчен Должина, Micron Оценка : 0.5 Micron.Endcap & Заптивка : Отворете го заврши/Не Капи Нема О-прстен/Заптивка.Произведено во САД.AMBF е string рана елементи се произведени во куќата на обичај, висока-брзина, компјутерски контролирани машини за доследно извршување на тема проред.Прилагодени модели и проред нуди да се прилагоди на вашиот специјализирани апликации.Мастило и бојата елементи имаат 3-фаза мулти-шема ликвидација процесот нуди вистинска длабочина на вчитување и ја спречува core заслепувачки.Со 6 медиумите селекции и 15 micron рејтингот, ние сме сигурни дека за да се произведе елемент што го бараат.Сите крајот капа конфигурации на располагање за да одговара на вашите постоечки домување.Стандардна големина се за 2,5, а 4,5 инчи.Стандардни должини од 9.75 до 40 инчи.AMBF е string рана елементи се произведени во куќата на обичај, висока-брзина, компјутерски контролирана машини за совршен тема проред.Прилагодени модели и проред нуди да се прилагоди на вашиот специјализирани апликации.Со 6 медиумите селекции и 15 micron рејтингот, ние сме сигурни дека за да се произведе елемент што го бараат.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата

AMBF Серија Quad-Делукс Топи Разнесени Кертриџ Филтер, Полипропилен Медиуми, 75µ, 2.5 Кертриџ Дијаметар, 29.25 Кертриџ Должина, Без
 • Обновено

AMBF Серија Quad-Делукс Топи Разнесени Кертриџ Филтер, Полипропилен Медиуми, 75µ, 2.5 Кертриџ Дијаметар, 29.25 Кертриџ Должина, Без

DEN 3426.72

Quad Зона технологија овозможи формирање на 4 одделни филтрација зони во длабочината на филтерот кертриџ.

AMBF WN0.5M34X5-30 Стандард String Рана Природен Памук Медиуми 0.5 Micron, 4.5 Инчен Филтер Дијаметар 10 Инчен Должина, 304 СВ Јадро,
 • Обновено

AMBF WN0.5M34X5-30 Стандард String Рана Природен Памук Медиуми 0.5 Micron, 4.5 Инчен Филтер Дијаметар 10 Инчен Должина, 304 СВ Јадро,

DEN 9861.60

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

AMBF WS125M3EX9-50 Стандард String Рана Полипропилен ФДУ Медиуми 125 Micron, 4.5 Инчен Филтер Дијаметар 10 Инчен Должина, Полипропилен
 • Обновено

AMBF WS125M3EX9-50 Стандард String Рана Полипропилен ФДУ Медиуми 125 Micron, 4.5 Инчен Филтер Дијаметар 10 Инчен Должина, Полипропилен

DEN 13597.68

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

AMBF WC20S2EX5S-50 Стандард String Рана Избелени Памук ФДУ Медиумите 20 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 9.75 Инчен Должина, Полипропилен
 • Обновено

AMBF WC20S2EX5S-50 Стандард String Рана Избелени Памук ФДУ Медиумите 20 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 9.75 Инчен Должина, Полипропилен

DEN 11934.24

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

AMBF WP125S2EX7N-50 Стандард String Рана Полиестер Медиуми 125 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 9.75 Инчен Должина, Полипропилен
 • Обновено

AMBF WP125S2EX7N-50 Стандард String Рана Полиестер Медиуми 125 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 9.75 Инчен Должина, Полипропилен

DEN 9486.96

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

AMBF WN75M56X6-15 Стандард String Рана Природен Памук Медиуми 75 Micron, 4.5 Инчен Филтер со Дијаметар од 20 Инчи Должина, 316 СВ
 • Обновено

AMBF WN75M56X6-15 Стандард String Рана Природен Памук Медиуми 75 Micron, 4.5 Инчен Филтер со Дијаметар од 20 Инчи Должина, 316 СВ

DEN 8942.64

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

AMBF WN200M3TX2-50 Стандард String Рана Природен Памук Медиуми 200 Micron, 4.5 Инчен Филтер Дијаметар 10 Инчен Должина, Конзервирани
 • Обновено

AMBF WN200M3TX2-50 Стандард String Рана Природен Памук Медиуми 200 Micron, 4.5 Инчен Филтер Дијаметар 10 Инчен Должина, Конзервирани

DEN 15945.36

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

AMBF WS25S8EX9B-15 Стандард String Рана Полипропилен ФДУ Медиумите 25 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 39 Инчен Должина, Полипропилен
 • Обновено

AMBF WS25S8EX9B-15 Стандард String Рана Полипропилен ФДУ Медиумите 25 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 39 Инчен Должина, Полипропилен

DEN 2157.60

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

AMBF WE125M5EX9-25 Стандард String Рана Полипропилен Медиуми 125 Micron, 4.5 Инчен Филтер со Дијаметар од 20 Инчи Должина, Полипропилен
 • Обновено

AMBF WE125M5EX9-25 Стандард String Рана Полипропилен Медиуми 125 Micron, 4.5 Инчен Филтер со Дијаметар од 20 Инчи Должина, Полипропилен

DEN 12510.48

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

AMBF WP15S6TX5D-15 Стандард String Рана Полиестер Медиумите 15 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 29.25 Инчен Должина, Конзервирани
 • Обновено

AMBF WP15S6TX5D-15 Стандард String Рана Полиестер Медиумите 15 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 29.25 Инчен Должина, Конзервирани

DEN 6413.52

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

AMBF WC30S4TX8V-25 Спб. String Рана Избелени Памук ФДУ Медиумите 30 Micron, 2.5 Инчен Филтер Кол. 19.5 Инчен Должина, Конзервирани
 • Обновено

AMBF WC30S4TX8V-25 Спб. String Рана Избелени Памук ФДУ Медиумите 30 Micron, 2.5 Инчен Филтер Кол. 19.5 Инчен Должина, Конзервирани

DEN 6620.64

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

AMBF WN3S3EX6D-50 Стандард String Рана Природен Памук Медиуми 3 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 10 Инчен Должина, Полипропилен
 • Обновено

AMBF WN3S3EX6D-50 Стандард String Рана Природен Памук Медиуми 3 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 10 Инчен Должина, Полипропилен

DEN 11371.68

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

AMBF WE3S36X4V-50 Стандард String Рана Полипропилен Медиуми 3 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 10 Инчен Должина, 316 СВ Јадро,
 • Обновено

AMBF WE3S36X4V-50 Стандард String Рана Полипропилен Медиуми 3 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 10 Инчен Должина, 316 СВ Јадро,

DEN 11487.12

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

AMBF WP25M44X6-15 Стандард String Рана Полиестер Медиумите 25 Micron, 4.5 Инчен Филтер Дијаметар 19.5 Инчен Должина, 304 СВ Јадро,
 • Обновено

AMBF WP25M44X6-15 Стандард String Рана Полиестер Медиумите 25 Micron, 4.5 Инчен Филтер Дијаметар 19.5 Инчен Должина, 304 СВ Јадро,

DEN 10726.56

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

AMBF WS10S64X6T-25 Стандард String Рана Полипропилен ФДУ Медиуми 10 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 29.25 Инчен Должина, 304 СВ
 • Обновено

AMBF WS10S64X6T-25 Стандард String Рана Полипропилен ФДУ Медиуми 10 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 29.25 Инчен Должина, 304 СВ

DEN 8723.76

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

AMBF WC15S34X8S-30 Стандард String Рана Избелени Памук ФДУ Медиумите 15 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 10 Инчен Должина, 304
 • Обновено

AMBF WC15S34X8S-30 Стандард String Рана Избелени Памук ФДУ Медиумите 15 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 10 Инчен Должина, 304

DEN 5656.08

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

AMBF WE150S3EX3S-50 Стандард String Рана Полипропилен Медиуми 150 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 10 Инчен Должина, Полипропилен
 • Обновено

AMBF WE150S3EX3S-50 Стандард String Рана Полипропилен Медиуми 150 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 10 Инчен Должина, Полипропилен

DEN 11483.52

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол

AMBF WC3S36X4-50 Стандард String Рана Избелени Памук ФДУ Медиуми 3 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 10 Инчен Должина, 316 СВ Јадро,
 • Обновено

AMBF WC3S36X4-50 Стандард String Рана Избелени Памук ФДУ Медиуми 3 Micron, 2.5 Инчен Филтер Дијаметар 10 Инчен Должина, 316 СВ Јадро,

DEN 9192.00

ВодечкитеEdge Длабочина Технологија произведени во куќата на обичај, високабрзина, компјутерски контрол