• Обновено
Recombinant Danio rerio Tetratricopeptide повтори протеини 30A (ttc30a) (Recombinant Протеини)

Recombinant Danio rerio Tetratricopeptide повтори протеини 30A (ttc30a) (Recombinant Протеини)

DEN 576.00
Достапно за вашата нарачка

Залиха

Gene Name : flr; ttc30; ttc30a; flr ; TPR повтори протеини 30 A.Syn Name : Recombinant Tetratricopeptide повтори протеини 30 A (ttc30a).Tetratricopeptide повтори протеини 30 A; TPR повтори протеини 30 A; Протеини fleer.tetratricopeptide повтори протеини 30 A; DYF-1; IFT70; протеини fleer; TPR повтори протеини 30; fleer.Протеини fleer.Извор : E Коли или Квасец.Чистота : >90%; *Таг Информации : Неговата означени; *Видови : Danio rerio (Zebrafish) (Brachydanio rerio).Бафер за складирање : PBS p H 7.4, 50% glycerol; *Seq Pos : 1-651. Чување : Чувајте во -20 степен C. За продолжен за складирање, чување на -20 или -80 степен C. СЛОБОДНО-8 GB-USBDrive за оваа точка.Објектот е за истражување употреба.НЕ за дијагностички/тераписка постапка. *Форма : Оваа ставка го бара обичај производство и да доведе времето е помеѓу 5-9 недели.Ние можеме да произведуваат сопствени според вашите спецификации.; *Seq : MPPMTIKDGEYTATVYKMIKEGRYGDAIHILSKEHQKHTKSRAALSLLGYCYYHMQDFTNAAECYEQLTQLHPEVEDYKLYYAQSLYGACAFPEAMKSTFLLDNTTSHTKMIKLQAAIKYGEEDYSGAKTLVEQLPQEDPDYDVDLGCLLYKEGEFEEACKKFMSSMNVLGYQPDLAYNIALCYYSLKQYASALKYIAEIIERGIREHPELSIGMTTEGIDVRSVGNTLILHETALIEAFNLKAAIEYQLKNYAAAQEALTDMPPRSEEELDPVTLHNQALMNMDTKPTEGFEKLAFLLQQNPFPPVTFGNLLLLYCKYEYFDLAADVLAENAHLTYKFLTPYLYEFLDAMITCQTAPEEAFRKFDENAGKLTEQLRKVTKQVQEARHNRDDESLKKYVQDYDEVLEKYIPVLMAQAKIYWNRENYSMVEKIFHKSLEFCNEHDTWKLNVAHVLFMQDNKYKEAIGFYEPIVKKHYENILNVSAIVLANLCVSYIMTSQNEEAEELMRKIEKEEEQISYDDPDKKIFHLCIVNLVIGTLYCAKGNYDFGISRVIKSLEPYNKKLGTDTWFYAKRCFLSLLENMAKHMIMLRDSVVQECIQFLEHCELYGKDVLAIIEQPLEEDRMHIGKNTVTYESRLIKALFYEVTGWNE; *Пристапување# : NP_001098119.2; NM_001104649.2; A7 YE96; *Uniprot Summary : за Функција : Игра улога во anterograde intraflagellar транспорт (IFT), процесот со кој cilia прекурзори се транспортираат од базата на cilium до местото на нивното основање на совет од Страна на сличност.Потребни за polyglutamylation на axonemal tubulin, што е предуслов за правилна монтажа на cilia и за нормално cilia победи на амплитудата.Не чини да се бара за невронската microtubule polyglutamylation.Уп.1 Subcellular локација : Мобилен проекција " cilium Уп.1. Ткиво специфичност : Localizes на cilia на многу ciliated епителни клеточни типови вклучувајќи pronephric клетки, миризливи placode, мозокот комора и странична линија органи.Уп.1 Developmental фаза : Maternally изрази.Првиот откриен во Kupffer е vesicle на седум somite ембриони и латералниот mesoderm на 11 somite embryos.By од 24 до 30 часа пост-оплодување (hpf), израз станува широко распространета во рамките на централниот нервен систем и pronephros и паралели развој на multiciliated клетки.Во текот на подоцнежните фази на larval развој (54 hpf), изразување продолжува во текот на pronephros и интензивира во ол.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата